Η Εταιρεία

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2000 ως καθαρά εμπορική εταιρεία στο χώρο των Επίπλων Κουζίνας , Ντουλαπών και Εσωτερικών Πορτών. Από της ιδρύσεώς της , η επιχείρηση έχει μια σταθερή επιχειρηματική ανάπτυξη ως αποτέλεσμα της συνεχούς αύξησης των προσπαθειών μας στην ποιότητα και στην συνέπεια μας.
Το 2010 η εταιρεία μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις δημιουργώντας νέα υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής.
Η εταιρεία Design Δαμασκόπουλος είναι η φυσική εξέλιξη.
Έτσι η εταιρεία παράγει τα προϊόντα της με κάθετη οργάνωση προσφέροντας μελέτη και διαχείριση έργου, τεχνογνωσία με υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και εγκατάσταση από εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνίτες που απασχολούνται και εκπαιδεύονται από την εταιρεία.
Το γεγονός ότι το σύνολο της διαδικασίας παραγωγής εκτελείται στην ίδια μονάδα, εξασφαλίζει τόσο την υψηλή ποιότητα μέσω του άμεσου ελέγχου έως και την τελευταία λεπτομέρεια, όσο και την ελαχιστοποίηση του κόστους κατασκευής – και κατ’ επέκταση της τελικής τιμής καθιστώντας τα προϊόντα της άκρως ανταγωνιστικά τόσο σε επίπεδο ποιότητας όσο και σε επίπεδο τιμών.
Το κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας μας είναι η δημιουργία μοναδικών ξεχωριστών συνθέσεων, σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη, τα οποία θα του αποδώσουν το μέγιστο της χρησιμότητάς τους, προσφέροντάς τους την καλύτερη σχέση κόστους – ωφέλειας.
Για τον σκοπό αυτό διαθέτει υπερσύγχρονα πιστοποιημένα μηχανήματα. Τεμαχιστική μεγάλης ακρίβειας – CNC μηχάνημα διάτρησης κατεργασίας ξύλου – συγκολλητική περιθωρίων κ.λ.π.
Η εταιρεία διαθέτει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε χονδρική και λιανική πώληση μονταρισμένα ή έτοιμο κουτί πακέτο.

Μελέτη - Σχεδιασμός

Σε εμάς η μελέτη του χώρου σας γίνεται προσεκτικά ώστε να σας παρέχουμε λύση και στις ποιο δύσκολες περιπτώσεις. Ο σχεδιασμός πραγματοποιείται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη λειτουργικότητα.

Κατασκευή

Η κατασκευή των προϊόντων είναι σημαντική. Πρέπει να παρέχει ανθεκτικότητα, πρακτικότητα και αισθητική που να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας.

Εγκατάσταση - Τοποθέτηση

Η εγκατάσταση των προϊόντων πραγματοποιείται από εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνίτες που απασχολούνται και εκπαιδεύονται από την εταιρεία μας.

Scroll to Top