Ελληνικά

Από της ιδρύσεώς της μέχρι και σήμερα, η επιχείρηση έχει μια σταθερή επιχειρηματική ανάπτυξη ως αποτέλεσμα της συνεχούς αύξησης των προσπαθειών μας στην ποιότητα και στην συνέπεια μας.  Το 2010 η εταιρεία μεταφέρεται από τα Λαστέϊκα  Ηλείας όπου λειτουργούσε ως επιχείρηση εμπορίας επίπλων κουζίνας και ντουλαπών στο 4ο χιλ. Πύργου – Ολυμπίας στην Βαρβάσαινα, σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις δημιουργώντας νέα υπερσύχρονη μονάδα παραγωγής.


Η εταιρεία Design Δαμασκόπουλος είναι η φυσική εξέλιξη.


Έτσι η εταιρεία παράγει τα προϊόντα της με κάθετη οργάνωση προσφέροντας μελέτη και διαχείριση έργου, τεχνογνωσία με υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και εγκατάσταση από εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνίτες που απασχολούνται και εκπαιδεύονται από την εταιρεία.


Το γεγονός ότι το σύνολο της διαδικασίας παραγωγής εκτελείται στην ίδια μονάδα, εξασφαλίζει τόσο την υψηλή ποιότητα μέσω του άμεσου ελέγχου έως και την τελευταία λεπτομέρεια, όσο και την ελαχιστοποίηση του κόστους κατασκευής - και κατ’ επέκταση της τελικής τιμής - καθιστώντας τα προϊόντα της άκρως ανταγωνιστικά τόσο σε επίπεδο ποιότητας όσο και σε επίπεδο τιμών.


Το κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας μας είναι η δημιουργία μοναδικών ξεχωριστών συνθέσεων, σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη, τα οποία θα του αποδώσουν το μέγιστο της χρησιμότητάς τους, προσφέροντάς τους την καλύτερη σχέση κόστους – ωφέλειας. Για τον σκοπό αυτό διαθέτει υπερσύγχρονα πιστοποιημένα μηχανήματα. Τεμαχιστική μεγάλης ακρίβειας - CNC μηχάνημα διάτρησης κατεργασίας ξύλου – συγκολλητική περιθωρίων κ.λ.π.


Η εταιρεία διαθέτει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε χονδρική και λιανική πώληση μονταρισμένα ή έτοιμο κουτί πακέτο.Αρχική Προϊόντα Media Επικοινωνία